Vandaag vindt de 553ste Politieke Markt plaats op het stadhuis. Raadsleden gaan met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen. De Politieke Markt begint om 19.00 uur. Voor inwoners van de stad is het mogelijk om de Politieke Markt bij te wonen. Ook is het mogelijk om live mee te kijken.

Vanwege Hemelvaartsdag wordt de Politieke Markt niet op donderdag gehouden, maar twee dagen eerder.

Markt

Tijdens de Politieke Markt wordt er onder andere gesproken over de markt in het centrum van de stad. De raad wordt gevraagd een nieuwe marktverordening vast te stellen. Als reden voor een nieuwe verordening verwijst het college naar een onderzoek dat in 2016 is uitgevoerd naar ambulante handel in Almere. Hierin zijn aanbevelingen gedaan om de warenmarkten aantrekkelijker te maken.

Vanavond meer vanaf 19.00 uur in Zaal Stad.

Andere onderwerpen

Vanavond gaat het ook over onderwerpen als het bestemmingsplan Poort Oost en Duin, het Go Jongerenabonnement bij de bus en de evaluatie van de pilot met vrijwillige vuurwerkvrije zones.

Bekijk de volledige agenda op de website van de gemeente.

Comments are closed.