Op Hemelvaartsdag is Almere een E-bikes Testcenter rijker. Het Nunspeetse fietsenmerk Stella opent die dag een vestiging bij winkelcentrum Doemere aan de Miamistraat. Het nieuwe E-bike Testcenter in Almere heeft een oppervlakte van 500 m2.

Feestelijk

Met een feestelijke opening wordt er geproost op de start. Er is gebak en er worden goodiebags uitgedeeld aan de bezoekers die een e-bike proefrit maken. De feestelijke opening duurt drie dagen. Op de eerste dag, Hemelvaartsdag, wordt er ook nog een gratis e-bike weggegeven. “Bezoekers maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor donderdag 30 mei 13.45 uur in te leveren in de vestiging in Almere. Om 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt”, zo laat de e-bikespecialist weten.

Meer fietsen

In ons land wordt fanatiek gefietst, ruim 15 miljard fietskilometers per jaar (Bron: CBS). We fietsen naar de stad, naar het werk maar ook ter ontspanning door de natuur. “Ook Almere biedt voor de e-biker diverse mogelijkheden. Vanuit Almere kun je prachtige routes fietsen rondom de omliggende wateren, bijvoorbeeld het Weerwater, het Gooimeer en de Oostvaardersplassen. Maar ook de zakelijke fietser wordt bediend door onder andere de snelfietsroute tussen Almere en Amsterdam, de Electric Freeway genoemd. Voor ons een mooie kans om de inwoners van Almere kennis te laten maken met Stella e-bikes”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

Nieuw concept

De Nunspeetse e-bikefabrikant werkt aan een nieuw winkelconcept. De eerste ontwikkelingen van dit concept zijn zichtbaar in Almere. “Het nieuwe winkelconcept is bedoeld om de klant een unieke ervaring mee te geven en de klantbeleving in de winkel te vergroten. Daarnaast helpt de nieuwe doelgroepgerichte inrichting de bezoekers op weg bij het oriënteren naar de e-bike die het beste bij hen past. Dit werkt voor ons maar ook voor de bezoekers heel prettig”, vertelt één de e-bike adviseurs.

Lees ook eens:

Comments are closed.