16 juli 2019 tot en met 22 augustus 2019

Stichting Zomerschool voor Senioren Almere (ZvS), verzorgt ook dit jaar activiteiten voor de 50-plusser. Dat meldt Welzijnsorganisatie De Schoor. Het gaat om activiteiten op gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid tijdens de zomer- maanden juli en augustus.

Ontspannen en inspannen

“Bij ontspanning kunt u denken aan het genieten van een muzikaal optreden, een lekkere lunch of met de bus erop uit. Als u zich wilt inspannen kan dat tijdens (een van) de twee fietstochten, bij de workshop ‘koken door mannen’ waarbij u een lunchbuffet gaat verzorgen voor een aantal mensen. Of door te gaan jeu de boulen en midgetgolfen”. Meer informatie wordt gegeven op de website van De Schoor.

Waar en wanneer?

De activiteiten vinden plaats tussen dinsdag 16 juli tot en met donderdag 22 augustus. Via de website van De Schoor kunnen 50+ers zich inschrijven voor de volgende locaties:

  • Stad: Buurtcentrum Kolkzicht, Klokkeluiderstraat 57
  • Haven: Senior Live, Kerkgracht 51
  • Buiten: Buurtcentrum De Wieken, Wipmolenweg 54.

Comments are closed.