Bekijk hier de headlines van het Almeerse nieuws op vrijdag 24 mei 2019. Je ziet en hoort ook een reportage uit de beeldpodcast van 1Almere.

Headlines

Vandaag hoor je meer over de volgende onderwerpen:

  • Libelle Zomerweek van start;
  • Nieuw woonproject in Almere Buiten;
  • Partij voor de Dieren geschokt;
  • Minder parkeerplaatsen in Hospitaalgarage.

Meer nieuws is te lezen in ons nieuwsoverzicht.

Reportage in de beeldpodcast

Wist je dat er in Almere van alles uit de natuur te halen valt? Als je door je eigen wijk loopt, zou je zomaar kersen, bramen of noten kunnen plukken. In de parken, bossen en plantsoenen van Almere staan namelijk vele noten-, kersen-, kornoelje-, pruimen-, bramen- en vlierbomen en -struiken. Woensdag werd het rapport ‘Eetbare stad Almere’ gepresenteerd. Het rapport werd gepresenteerd naar aanleiding van onderzoek dat in opdracht van de Flevo Campus is uitgevoerd door Wageningen University & Research. Ook wethouder Hilde van Garderen was aanwezig.

Comments are closed.