De komende maanden kunnen er minder auto’s worden geparkeerd in de Hospitaalgarage. Er vinden namelijk werkzaamheden plaats. “Van 27 mei t/m 1 juli vervangen we de vloercoating op de rijbanen in het overdekte deel en van september tot november plaatsen we een nieuwe sprinklerinstallatie”, aldus de gemeente Almere.

Geopend

“De Hospitaalgarage blijft open tijdens de werkzaamheden. Wel kan er tijdelijk overlast voor zowel abonnementhouders als kortparkeerders ontstaan. Abonnementhouders worden persoonlijk geïnformeerd. Waar nodig krijgen zij de mogelijkheid in een andere garage of parkeerterrein te parkeren”.

Problemen

Volgens de gemeente zullen de werkzaamheden niet tot problemen leiden. “Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de Hospitaalgarage waar tijdens de werkzaamheden gebruik van gemaakt kan worden”. De gemeente noemt als voorbeeld de Hennepveld, Schippergarage, Flevogarage en de Stadhuisgarage.

Comments are closed.