Stelling: ‘Er moet een busverbod komen voor zwartrijders in Almere’

Deel dit artikel

Moet er een verbod komen voor zwartrijders in het openbaar vervoer van Almere? Als het aan de ChristenUnie ligt wel. Maar wat vind jij? Geef hieronder je mening: stem mee op de poll en laat een reactie achter onderaan de pagina.

Stelling

Er moet een busverbod komen voor zwartrijders in Almere

Verbod

In februari gaf de ChristenUnie aan een busverbod te willen voor zwartrijders. Op die manier wil de politieke partij de zwartrijders in de stad tegengaan.

Er worden maandelijks tussen de 600 en 800 busreizigers betrapt die niet hebben betaald voor de rit. Keolis AllGo besloot een boetepakket in te voeren. In zo’n boetepakket zit onder andere een OV-chipkaart voor tien reizen. “Dit leidt naar verwachting tot minder zwartrijders en uiteindelijk ook tot minder agressie en geweld, waar iedereen blijer van wordt”,  aldus de busmaatschappij.

ChristenUnie wil busverbod voor zwartrijders in Almere

Foto

Busstation ‘t Oor. Door: Christian van Elven / Nulzesendertig.

3 Reacties op “Stelling: ‘Er moet een busverbod komen voor zwartrijders in Almere’”

  1. Ruud Beijer

    Hahaha altijd lachen met de christenunie. Die mensen staan totaal niet in de samenleving. Een busverbod!!
    Wie gaat dat handhaven?Een partij als de christenunie daar heb je helemaal niets aan.Wereldwijd worden de christenen uitgemoord maar de christenunie wil een onbeperkte instroom van moslims. Dat noem je huichelaars. In de tijd van Jezus heette dat soort Farizeeërs. Hij sloeg ze de tempel uit. 23 mei Nexit!

  2. John Lodder

    Als je niet wilt betalen voor de bus ga dan lekker lopen! Absurd dat deze-vaak ook nog overlastgevende-idioten nog de bus in kunnen.

Reageren is niet meer mogelijk.