Geen treinen tussen Oostvaarders en Lelystad

Deel dit artikel

Door een beschadigde bovenleiding rijden er geen treinen tussen station Almere Oostvaarders en station Lelystad. Dat meldt de NS. Volgens de NS is de bovenleiding beschadigd. De verstoring duurt naar verwachting tot zeker 11.30 uur.

Oorzaak

De oorzaak van de beschadigde bovenleiding is onbekend. Reizigers tussen Zwolle en Amsterdam Centraal reizen via Amersfoort en Utrecht Centraal. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten.

De NS houdt reizigers op de hoogte via de website en app.

One Reply to “Geen treinen tussen Oostvaarders en Lelystad”

  1. Ron

    Onze dochter moest van almere naar school in lelystad voor een examen. Geen trein heen er was gewoon geen alternatief. Geen bussen of iets dergelijks. Het mooiste komt nog want eenmaal zelf gebracht moest ze ook weer gehaald worden. Het is nu 18.45 uur en de storing is er nog steeds. Leve de NS.

Reageren is niet meer mogelijk.

Laat een reactie achter