Een 41-jarige man uit Almere zou mishandeld zijn door twee mannen bij een voetbalvereniging in Breda. De twee mannen zijn opgepakt. Dat meldt de politie. De mannen werden omstreeks 10.40 uur op het terrein van een voetbalclub de Blauwe Kei in Breda aangehouden en opgepakt. Het gaat om twee mannen van 39 en 63 jaar oud uit Dodewaard.

Incident

“Omstreeks 10.20 uur werd een incident gemeld bij een voetbalvereniging aan de Blauwe Kei. Er was een vechtpartij geweest tussen de hoofdtribune en het voetbalveld”, aldus de politie. “Ter plaatse bleek een omstander het tumult gefilmd te hebben. De 41-jarige Almeerder werd door een man geslagen en naar de grond geduwd. Terwijl omstanders probeerden de partijen te scheiden, maakte een tweede man trappende en slaande bewegingen in de richting van het slachtoffer die zich verweerde door terug te slaan. Twee mannen zijn als verdachten aangehouden. De recherche stelt een nader onderzoek in naar het incident”.

Comments are closed.