Afgelopen week werd bekend dat Almere de meest bijvriendelijke stad is van Nederland. En bij een bijvriendelijke stad, past natuurlijk ook een podcast over insecten. Vandaar dat we vandaag terugblikken op een podcast van Daan Molenaar waarin het gaat over insecten en muziek (de podcast vind je onderaan dit artikel).

”Almere BIJvriendelijke gemeente”

Verrassing

Vliegend, zwevend, kruipend, in zwermen of alleen komen ze tevoorschijn uit het koffertje vol opnamen. Vergeleken met andere onderwerpen bestaat er over insecten niet al te veel muziek, maar onverwachte verrassingen sluit Daan in zijn programma niet uit.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door onze collega’s van RB in Bloemendaal. Dit was de laatste bijdrage van RB voor 1Almere.

Morgen is er weer een nieuwe aflevering van de 1Almere-podcast. Dan extra veel aandacht voor het Almeerse nieuws en evenementen.

Klik hieronder om de uitzending van vandaag te beluisteren.

Klik hierboven om de aflevering van vandaag te beluisteren.

Comments are closed.