Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag een selectie van vrijwilligersvacatures uit de VMCA Vacaturebank. De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers.

Maatje

Een mannelijke cliënt van Triade zoekt een maatje. Hij woont in zijn eigen huis, maar eigenlijk redt hij zich niet. Hij is eenzaam, heeft veel meegemaakt in zijn leven en kan niet zelf zijn potje met eten koken. Lijkt jou het leuk om hem een handje te helpen?

Bekijk hier de volledige vacature >

Praatje maken

De taak van maatjes is ook het maken van praatjes. Voor het structurerende leefmilieu is Zorggroep Almere op zoek naar een persoonlijk maatje.

Bekijk hier meer >

Creatieve ochtend

Vizier is op zoek naar een vrijwilliger die de activiteitenbegeleider kan ondersteunen bij de creatieve ochtend (iedere maandagochtend). Zoals helpen met bewoners halen en brengen, koffie schenken en helpen bij de activiteit. Het is voor een langere periode.

Lees hier meer >

VVN afdelingsvoorzitter

Veilig Verkeer Nederland is op zoek naar een afdelingsvoorzitter. “Vanuit deze intrinsieke betrokkenheid bent u de verbindende factor richting het bestuurlijke netwerk en lokale vrijwilligers in uw werkgebied”, zo staat in de vacature. Gaan verkeer en vrijwilligerswerk u aan het hart?

Reageer dan eens op deze vacature >

Betaald werk

Natuurlijk kan de wereld niet draaien op alleen vrijwilligers. Ben je op zoek naar een betaalde baan? En heb je nog altijd niks gevonden? Kijk eens op Twitter. Daar vind je vacatures in onder andere de regio Almere.

Comments are closed.