Stille tocht bij De Kemphaan voor onopgeloste moorden

Deel dit artikel

Op 1 juni wordt er een stille tocht gehouden op Stadslandgoed de Kemphaan. De stille tocht is bedoeld voor de slachtoffers van onopgeloste moorden. De tocht wordt georganiseerd door de nabestaanden van de slachtoffers.

‘Zwijgen over moord blijft ongehoord’

De stille tocht heeft als thema: ‘Zwijgen over moord blijft ongehoord’. Nabestaanden zullen voorafgaand aan de tocht een brief schrijven aan de moordenaar. De hoop is dat de moordenaar het signaal opvangt en zich alsnog meldt bij de politie.

Brandgevaar

Deelnemers mogen geen brandende kaarsen meenemen. De stille tocht wordt gehouden in een natuurgebied. In plaats van kaarsen mogen nabestaanden foto’s en borden meenemen van hun dierbaren.

One Reply to “Stille tocht bij De Kemphaan voor onopgeloste moorden”

  1. Ruud Beijer

    Liedjes zingen.Hand in hand lopen. We shall overcome zingen. Dan weer naar huis en op de partijen stemmen die dit leed veroorzaken. Vooral niet op partijen stemmen die keiharde maatregelen wil nemen. Nee liever liedjes zingen en hand in hand lopen met een kaarsje.Men doet een plas en alles blijft zoals het was!

Reageren is niet meer mogelijk.

Laat een reactie achter