Dinsdagavond rond 23.30 uur kreeg de politie een melding van een gewelddadige straatroof op de Kornwierde in Almere Haven. “Een 19-jarige jongen is daar met geweld beroofd en zodanig belaagd dat de man letsel heeft opgelopen en een ziekenhuisbezoek noodzakelijk was. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen”, zo meldt de politie online.

Op de vlucht

De daders sloegen na hun daad op de vlucht. “De verdachten gingen er met meerdere goederen van de jongeman vandoor in een zwarte middelgrote auto”, zegt de politie. “De politie ging na de melding direct ter plaatse en keek in de omgeving naar de daders uit, maar zij werden niet meer aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen met meer informatie over deze straatroof”.

Signalement

Het gaat vermoedelijk om een groepje van vier donker getinte mannen en twee vrouwen die waarschijnlijk tussen de 16 en 19 jaar oud zijn. Eén van de mannen was helemaal in het zwart gekleed en had een capuchon over het hoofd. Eén van de twee vrouwen droeg het haar in een knotje.

Oproep

De politie doet een oproep via internet en is op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Je kunt ook online het formulier invullen.

Comments are closed.