De gemeente heeft de lijnen geopend om te stemmen voor het onderwerp op de 45ste tegel van de Walk of Fame. Inwoners van Almere mogen meebeslissen wie er een plek krijgt op de 45ste tegel. Deelnemers kunnen uit vier thema’s kiezen.

Stemmen

“Welk onderwerp er op de tegel komt, bepaalt u net als de voorgaande jaren zelf”, zo laat de gemeente Almere weten. “Bewoners en bezoekers van Almere konden in februari/maart, onderwerpen inbrengen voor de tegel van 2018. Uit de ingezonden ideeën heeft de commissie dit jaar vier onderwerpen geselecteerd”.

Onderwerpen

Er kan uit de volgende onderwerpen worden gekozen:

  • Opening Upcyclecentrum Almere Haven
  • Kamp Seedorf wall streetart in Almere centrum
  • 20 jaar Endzjin studentenvereniging
  • 10 jaar Strandfestival Zand

Op de 45e tegel is plek voor één onderwerp.

Website

De stem kan uitgebracht worden via de website van de gemeente. Deelnemers maken kans op mooie prijzen.

Comments are closed.