Ruud Boymans vertrekt naar Almere City FC. De 30-jarige aanvaller is op dit moment herstellende van een enkelblessure maar verwacht een contract voor het nieuwe seizoen te tekenen. Het doel is om voor het begin van het seizoen 2019/2020 fit te zijn. Dat meldt de club via haar website.

Loopbaan

Boymans was dinsdag voor het eerst bij City FC aanwezig. In 2007 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal voor Fortuna Sittard en speelde daarnaast voor onder andere AZ, Willem II en FC Utrecht. Na een avontuur bij Al-Shabab in de Verenigde Arabische Emiraten keerde Boymans terug bij FC Utrecht om zich daar te herstellen van zijn blessure.

Kwaliteiten

In Almere hoopt hij volledig te herstellen en binnenkort te kunnen spelen voor City FC. “We kennen allemaal de kwaliteiten van Ruud wanneer hij fit is. Dit heeft hij op het hoogste niveau van Nederland laten zien. Na zijn revalidatie kan hij een grote rol van betekenis voor ons spelen”, aldus technisch directeur Robert Maaskant.

Comments are closed.