Bedrijventerrein Stichtsekant heeft er straks een nieuw bedrijf bij. All Bakers, producent van onder andere muffins en strudels, laat er een nieuw pand bouwen. “Het bedrijf verhuisde in 2003 van Amsterdam naar Almere en maakt een dusdanige groei door, dat verhuizing naar een groter bedrijfspand noodzakelijk is”, zo laat de gemeente weten in een persbericht.

Gunstige ligging

All Bakers bouwt op bedrijvenpark Stichtsekant een nieuw bedrijfspand op een kavel van circa 5.300 m2. All Bakers heeft vooral vanwege de gunstige ligging aan de A27 voor bedrijvenpark Stichtsekant gekozen.

Logistieke hotspot

Bedrijvenpark Stichtsekant maakt onderdeel uit van de Logistieke hotspot Almere-Lelystad-Zeewolde die onlangs tot vierde Logistieke hotspot van Nederland is verkozen. Het bedrijvenpark biedt echter niet alleen ruimte voor logistieke bedrijven, maar heeft ook circa 15,5 ha beschikbaar voor gemengde bedrijven.

Duurzaam

Ook bij de bouw van het pand van All Bakers staat duurzaamheid centraal. Het nieuwe bedrijfspand zal voorzien worden van zonnepanelen en warmteterugwinning. Daarnaast worden de nieuwste, milieuvriendelijke productiemachines en methodes voor een optimaal bakproces toegepast.

Comments are closed.