Heren 1 Almeerse hockeyclub succesvol tijdens laatste wedstrijd seizoen

Deel dit artikel

Heren 1 heeft de laatste wedstrijd van dit seizoen met 3-1 gewonnen van SCHC. Dat meldt de club online. “Stijn Jolie scoorde uit een strafbal en Bram Cornelisse wist 2 keer het net te vinden uit een strafcorner. De “Sons of Ally” zijn daarmee geëindigd op de 9e plek in de Hoofdklasse en spelen volgend jaar opnieuw op het hoogste niveau”, zo laat de club weten.

Afscheid

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van Terrance, Jonas, Erwin en Dion.

Dames 1

Bij Dames 1 ging het minder goed dit weekend. Dames 1 moest helaas het onderspit delven tegen De Terriërs en speelt komend seizoen een niveau lager, in de Overgangsklasse. “Dat doet natuurlijk pijn, maar geeft aan de andere kant uitzicht op een seizoen waarin om het kampioenschap gespeeld kan worden”, aldus de club.