Almeerse Joost en Susan in Ik Vertrek

Deel dit artikel

Ze zijn inmiddels uit Almere vertrokken: Joost en Susan. De twee verruilden Almere voor het Spaanse Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Deze zaterdag waren oud-Almeerders Joost en Susan te zien in een nieuwe aflevering van Ik Vertrek bij AVROTROS.

Ik Vertrek

Ik Vertrek bestaat uit een serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. “We zien de voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van familie en de eerste stappen in het land van bestemming”. Ook afgelopen zaterdag was er een emotioneel afscheid. Vooral omdat de zoon van Susan in Nederland achterbleef.

Aflevering

De aflevering met de twee oud-Almeerders, Joost en Susan, is nu te bekijken via NPO Start. Klik op het logo hieronder om de aflevering te starten.

Klik op het logo hierboven om de aflevering te starten.

One Reply to “Almeerse Joost en Susan in Ik Vertrek”

  1. Ruud Beijer

    Je moet maar durven. Toch zal dit realiteit voor veel Nederlanders worden .Nu al zijn er veel buurten in Nederland die niet onderdoen voor Marokko. Je zult er maar tussen wonen. Een voorbeeld ?26 jaar geleden kwamen er in de Bloemenbuurt veel Nederlandse gezinnen wonen. Nu zijn er straten die bevolkt worden door hoofddoeken en ander buitenlands gespuis die niks met Nederland hebben behalve hun uitkering. Gelukkig hebben de mensen in Almere hier zelf voor gestemd. Veel Almeerders zijn dol op de islam en de asielparasieten. Ik wens de wegkijkers veel plezier
    Hopelijk heeft u veel last van dat soort.
    23 mei kunnen we weer een vuist maken.
    Stem op de PVV of het FvD. Nexit!!

Reageren is niet meer mogelijk.