82

Almeerse Joost en Susan in Ik Vertrek

Ze zijn inmiddels uit Almere vertrokken: Joost en Susan. De twee verruilden Almere voor het Spaanse Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Deze zaterdag waren oud-Almeerders Joost en Susan te zien in een nieuwe aflevering van Ik Vertrek bij AVROTROS.

Ik Vertrek

Ik Vertrek bestaat uit een serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. “We zien de voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van familie en de eerste stappen in het land van bestemming”. Ook afgelopen zaterdag was er een emotioneel afscheid. Vooral omdat de zoon van Susan in Nederland achterbleef.

Aflevering

De aflevering met de twee oud-Almeerders, Joost en Susan, is nu te bekijken via NPO Start. Klik op het logo hieronder om de aflevering te starten.

Klik op het logo hierboven om de aflevering te starten.

Dit vind je misschien ook interessant