Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar interessante vacatures bij jou in de buurt. Vandaag een selectie uit de vrijwilligersvacatures van Triade. Je vindt deze vacatures ook in de VMCA Vacaturebank.

Theater en muziek

Triade Vitree zoekt meerdere vrijwilligers voor de activiteit theater en muziek tijdens de dagbesteding. De cliënten hebben de wens om zich op dit gebied te ontwikkelen en daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken. Het is belangrijk dat de vrijwilligers interesse hebben in theater en muziek.

Lees hier meer >

Gezellige activiteiten

“Ik ben een jong volwassene en op zoek naar een maatje. Om in mijn vrije tijd gezellige dingen mee te doen. Ik houd erg van gezellig shoppen of samen lunchen. Maar ook iets sportiefs zoals wandelen, dansen of zwemmen vind ik leuk. Mijn voorkeur gaat uit naar een vrouwelijke vrijwilliger en als je ook nog Irakees bent is dat helemaal geweldig”, zo schrijft iemand bij Triade Vitree.

Lees hier meer >

Maatje gezocht

Samen met een kind (voor)lezen + woord en tel spelletjes doen. Het doel is om het kind te stimuleren met lezen, tellen en rekenen. Lijkt dit je wat? Reageer dan op deze vacature bij Triade. “Zijn moeder zou het graag zelf willen doen, maar zij heeft zelf moeite met lezen en schrijven”.

Lees hier meer >

Sport

Een vrouwelijk cliënt van Triade Vitree zoekt een sportief maatje. “Zij vindt het fijn om samen met jou te sporten (fitness), maar gewoon iets gezellig ondernemen is ook heel erg leuk. Het gaat om het samen plezier hebben. Deze cliënt wordt begeleid door het ambulante VPT team van Triade Zij begeleiden mensen die, met een beetje hulp van de begeleiding, zelfstandig kunnen”.

Lees hier meer >

Vliegtuigspotten

Een andere cliënt bij Triade Vitree is helemaal weg van vliegtuigen. Hij zoekt een maatje om samen mee vliegtuigen te spotten. “Ik ben Robin, een vriendelijke man van 27 meteen verstandelijke beperking, en een grote passie voor vliegtuigen. Mijn grote hobby is vliegtuig spotten, en ben op zoek naar iemand die dit met mij zou willen ondernemen. Het zou leuk zijn om samen met de trein of fiets naar Schiphol te gaan”.

Lees hier meer >

Fietsen

Voor wie van fietsen houdt, is er ook een vacature. “Bij het dagactiviteiten centrum Rondo zoeken ze een vrijwilliger die wil fietsen met één van hun cliënten”, zo meldt Triade.

Lees hier meer >

Snoezelen

De dagbestedingslocatie van de Bachweg is op zoek naar een vrijwilliger die met een cliënt wil watersnoezelen in het snoezelbad. De cliënt geniet van het warme water, de muziek, het gespetter en de aandacht.

Lees hier meer >

Betaald werk

Natuurlijk kan de wereld niet draaien op alleen vrijwilligers. Ben je op zoek naar een betaalde baan? En heb je nog altijd niks gevonden? Kijk eens op Twitter. Daar vind je vacatures in onder andere de regio Almere.

Comments are closed.