Op de Veluwedreef, bij de kruising met de Cinemadreef, zijn vanochtend enkele voertuigen op elkaar gebotst. Vlak na het ongeluk ontstond er een verkeerschaos. Verkeersregelaars hadden moeite met het regelen van het verkeer.

Botsing

De botsing tussen de voertuigen vond rond 08.10 uur plaats. Er ontstonden lange files. Volgens een ooggetuige werd het verkeer niet geregeld door verkeersregelaars in uniform. “Het leek eerder iemand die er totaal geen ervaring mee had en zelf betrokken was bij het ongeluk”, aldus de ooggetuige. “De agenten waren wel al ter plaatsen, maar hielden zich niet bezig met het overige verkeer”.

Het is onduidelijk wat de oorzaak is van het ongeluk. Zowel de politie, ambulance als brandweer werden opgeroepen bij het incident.

Omleiding

Het verkeer werd uiteindelijk omgeleid via de Parkwijk en Filmwijk. In de straten was het daardoor drukker dan normaal.

Comments are closed.