Een lerares van de Almeerse basisschool De Dukdalf is al een maand dakloos. Dat meldt de Almere DEZE WEEK. Dunja Quené (22) werd dakloos na de brand in één van de studentenwoningen aan het Odeonpark. In de krant doet zij haar verhaal.

Dakloos

“Ik leef nu met een koffer vol spulletjes. Als ik er daar uit gezet wordt… geen idee waar ik heen moet”, zo vertelt Quené aan een verslaggever van de Almere DEZE WEEK. Via haar verzekering had Quené recht op onderdak in Almere. “Maar er was niets. Er was ook geen hotelkamer te vinden. En nu heb ik geen idee waar ik heen moet.”

Verhuizen

Een oplossing is om te verhuizen naar een andere stad. Maar eigenlijk wil zij in Almere blijven.

Artikel

Lees het hele artikel van de Almere DEZE WEEK over de dakloze onderwijzeres op de website van de krant.

Comments are closed.