‘Lerares Almeerse basisschool dakloos’

Deel dit artikel

Een lerares van de Almeerse basisschool De Dukdalf is al een maand dakloos. Dat meldt de Almere DEZE WEEK. Dunja Quené (22) werd dakloos na de brand in één van de studentenwoningen aan het Odeonpark. In de krant doet zij haar verhaal.

Dakloos

“Ik leef nu met een koffer vol spulletjes. Als ik er daar uit gezet wordt… geen idee waar ik heen moet”, zo vertelt Quené aan een verslaggever van de Almere DEZE WEEK. Via haar verzekering had Quené recht op onderdak in Almere. “Maar er was niets. Er was ook geen hotelkamer te vinden. En nu heb ik geen idee waar ik heen moet.”

Verhuizen

Een oplossing is om te verhuizen naar een andere stad. Maar eigenlijk wil zij in Almere blijven.

Artikel

Lees het hele artikel van de Almere DEZE WEEK over de dakloze onderwijzeres op de website van de krant.

One Reply to “‘Lerares Almeerse basisschool dakloos’”

  1. T. Huisman

    Ik ben de dupe van een oplichter geworden die deed alsof die het goed met mij voorhad maar later bleek dus van niet waardoor ik bijna failliet ben gegaan Kon de rekeningen haast niet meer betalen kwam toen in een dependencyrelatie terecht die niet weg wou en zwierf toen in parken.

Reageren is niet meer mogelijk.

Laat een reactie achter