Een bijzonder weekend voor de mannen van de Almeerse hockeyclub. Vrijdagavond werd directe concurrent Klein Zwitserland in een vol huis met 2-1 verslagen en zondagmiddag trok landskampioen Kampong in eigen huis met 1-2 aan het kortste eind.

Top

“Een topprestatie van het hele team, misschien wel de beste prestatie van de heren in de Hoofdklasse tot nu toe, maar we moeten er toch even 2 namen uitlichten”, zo schrijft de Almeerse hockeyclub. “Allereerst Daniel de Haan, fantastisch hoe hij de strafcorners er uitliep en de tegenstander belette te scoren uit de vele corners die we tegen kregen. En dan natuurlijk Valentijn “100%” Charbon, “The man of both matches”, hij was dit weekend in de cirkel niet te stoppen door de tegenstanders en verantwoordelijk voor alle doelpunten. Hij scoorde zelf 3 keer met zijn backhand, laag op de plank, al vallend en hoog in de kruising en kreeg een strafbal toegewezen die door Stijn Jolie koeltjes werd benut. Wat loopt er toch een talent rond op de Almeerse velden”, aldus de club.

Wedstrijdverslag

De samenvattingen van beide wedstrijden van Heren 1 staan op de website van de Almeerse hockeyclub.

Wedstrijd

Komende zondag spelen Heren 1 en Dames 1 beide thuis.

Comments are closed.