Als je op zoek bent naar klussers, is het handig om ze te zoeken via internet. Het wordt nog makkelijker als je daarbij gebruik kan maken van een platform. Toch blijkt zo’n platform weleens ingewikkeld te zijn. Er is soms gedoe met het heen en weer sturen van berichten. Ook het verversen van een pagina blijkt een veelvoorkomende ergernis te zijn.

Klushub

Klushub, een platform uit Almere, biedt een nieuwe functie aan. Vanaf nu kun je chatten met jouw gevonden klusser. Naar eigen zeggen biedt het platform als enige van Nederland consumenten en vakmannen standaard een chatfunctie aan bij het communiceren over een klus.

De chatfunctie moet de drempel verlagen voor het online plaatsen van een klus. Met de chatfunctie meent klushub zich te kunnen onderscheiden van andere kluswebsites. De missie van klushub is om klussend Almere te bedienen.

Platform

Het platform is nog nieuw: “Het klusplatform dat vorige week van start ging, biedt consumenten uit Almere de mogelijkheid om klussen voor en om het huis eenvoudig uit te besteden”, aldus Rudy Muzo. “Je plaatst simpelweg een een klus op de website en vakmannen brengen hier vervolgens een vrijblijvende offerte voor uit. Eventuele vragen en gemaakte afspraken kunnen dan via de chat worden afgehandeld en vastgelegd”.

Comments are closed.