Wethouder Aldrik Dijkstra (ChristenUnie) kan nog niet met zijn werkzaamheden starten. De wethouder zit ziek thuis vanwege klachten aan het hoofd. Marjan Haak-Griffioen vervangt hem tot aan 14 mei. Het college heeft besloten om Marjan Haak-Griffioen langer als vervanger aan te stellen.

Ziek

Sinds 22 januari 2019 is wethouder Dijkstra met ziekteverlof. “Het herstel heeft zich
ingezet, alleen het vraagt om meer tijd”, zo laat het college van burgemeester en wethouders weten in een brief aan de gemeenteraad. Dijkstra heeft het college verzocht nogmaals ziekteverlof te verlenen. ‘Dat verlof heeft een duur van 16 weken en eindigt op 3 september’.

Marjan Haak-Griffioen

Sinds februari vervangt Marjan Haak-Griffioen de wethouder. Haak-Griffioen is eigenlijk voorzitter van de Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK).

Comments are closed.