53

Vacatures in de buurt: Van de bieb tot Festival Gestrand

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor diverse functies bij onder andere Festival Gestrand, het Enter Almere Haven Festival en de bibliotheek.

Enter Almere Haven Festival

Corrosia trekt de buurt in! Corrosia Film, Theater en Expo neemt het initiatief voor een nieuw festival in drie verschillende buurten van Almere Haven: het Enter Almere Haven festival. Het leuke aan dit festival is dat bewoners uit de Wierden, de Meenten en Haven Centrum zélf het programma van hun buurtfestival samenstellen. Het programma kan bestaan uit podiumkunsten, muziek, beeldende kunst, film, circus en/of werk dat speciaal voor de wijk is gemaakt.

”Wij zoeken bewoners uit de Wierden, de Meenten of Almere Haven Centrum met hart voor hun buurt, die samen met buurtgenoten een buurtfestivalcommissie willen vormen en het festival in hun buurt willen vormgeven”, zo staat in de vacature.

Ben je benieuwd? Wil je meer weten? Of lijkt het je wel wat? Deze vrijwilligersvacature vind je onder andere in de Vacaturebank van de VMCA.

Festival Gestrand

Op 20 en 21 juli 2019 vindt het Festival Gestrand plaats op het Almeerderstrand. Het is nu ook mogelijk om als vrijwilliger een handje mee te helpen. De organisator is nog op zoek naar diverse vrijwilligers.

”Ben jij enthousiast, sociaal, flexibel, gemotiveerd, en durf je op iedereen af te stappen? Kom dan ons promotieteam versterken”, zo schrijft de organisatie. Er wordt nog gezocht naar helpende handen bij de vliegende brigade, Stage hands/artiestenbegeleiders, een parkeerbeheerder, Begeleider kinderactiviteiten en een Backstage gastheer/gastvrouw.

Ook deze functies zijn te vinden in de vacaturebank van de VMCA.

Daarnaast zoekt het festival naar vrijwilligers voor de horeca. Er worden mensen gezocht voor de catering, de kassa en het festivalterrein. Lees hier meer……

Natuurlijk moet zo’n festival ook op- en afgebouwd worden. Lijkt dat je wat? Solliciteer dan direct!

Stichting Regenboogbuurt zoekt archief onderzoeker

Je kunt de komende periode ook iets heel anders doen als vrijwilliger. Bijvoorbeeld aan de slag bij Stichting Regenboogbuurt. Daar wordt gezocht naar een ‘archief onderzoeker’.

”Het stadsarchief Almere bevat steeds meer materiaal. Fotos, brochures, etc. Stichting Regenboogbuurt zou daar graag gebruik van maken”, zo is te lezen in de vacature. ”Weet jij de weg in het digitale stadsarchief (of wil je er de weg vinden) en vind jij het leuk om in het materiaal te snuffelen op zoek naar alles over de Regenboogbuurt, en alles wat je vindt voor ons te archiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou”.

Lees hier meer……..

Betaalde baan bij de bieb

”Ben jij een service- en klantgerichte collega? En voel je je als een vis in het water in een team dat heel nauw samenwerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou. De nieuwe bibliotheek is namelijk ter ondersteuning van haar klantenservice op zoek naar een bibliotheekmedewerker (5 tot 15 uur per week)”, zo schrijft de bibliotheek in een vacature. ”Als bibliotheekmedewerker werk je bij de klantenservice van de bibliotheek. Je zorgt voor een gastvrije ontvangst en beantwoordt vragen op het gebied van de klantenservice. Je verleent praktische ondersteuning in het proces van (geautomatiseerde) uitgifte en inname van media en alle andere voorkomende werkzaamheden. Dit vraagt om een goede samenwerking en teamspirit! Daarnaast heb je klantgerichtheid hoog in het vaandel staan”.

Meer kun je lezen in de originele vacature op de website van de bibliotheek.

Dit vind je misschien ook interessant