Op donderdag 9 mei 2019 worden tussen 16.00 en 17.00 uur de deuren geopend van de bouwkeet langs de A6. Het is dan mogelijk om binnen te lopen bij het inloopspreekuur. Tijdens het spreekuur krijgen inwoners van Almere meer informatie over de vordering van de werkzaamheden aan de A6.

Verbreding

De A6 wordt verbreed. De eerste maanden van 2019 is daardoor de verkeerssituatie in en rondom het Weerwatergebied veranderd. Viaducten worden in gebruik genomen en het tijdelijke viaduct is verwijderd.

Oproep

“De bouwkeet ligt aan de Oorweg 5 in Almere naast de McDonalds, aan de linkerkant op het terrein (witte keet). We zien u graag op 9 mei”, zo laat Rijkswaterstaat weten in een oproep.

Ook deze maand werkzaamheden

In de weekenden van 10 tot 13 mei en 17 tot 20 mei gaat aannemer Parkway6 de hoofd- en parallelrijbaan richting Lelystad, tussen Almere Havendreef en de Hogevaart, definitief inrichten en klaar maken voor gebruik. Hiervoor is de A6 op verschillende plekken tijdens deze weekenden afgesloten en worden omleidingen ingezet.

Vanaf maandag 13 mei kan het verkeer richting Lelystad, tussen Almere Havendreef en de Hogevaart, ook gebruik maken van de hoofd- en parallelrijbaan. Dit bevordert de doorstroming van het verkeer richting Lelystad tijdens de avondspits. In het weekend van 17 – 20 mei worden de hoofd- en parallelrijbaan richting Lelystad definitief ingericht door het aanbrengen van definitieve belijning en asfalt (ZOAB). Daarmee is ook het deel tussen Almere Havendreef en de Hogevaart in gebruik.

Foto

Bron: Rijkswaterstaat.

Comments are closed.