De politie heeft een Almeerder aangehouden in verband met het onderzoek naar de dood van een 72-jarige inwoner van Lelystad. De verdachte is een 35-jarige man. Op maandag 29 april werd al een 48-jarige plaatsgenoot aangehouden. Deze 48-jarige verdachte wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Misdrijf

“Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer, de 72-jarige bewoner van het pand, zeer waarschijnlijk in het weekend van vrijdag 19 op zondag 21 april 2019 om het leven is gekomen”, aldus de politie. “Sectie op het lichaam van het slachtoffer bevestigt het vermoeden van een misdrijf. De politie is op zoek naar mensen die het slachtoffer rond die tijd nog hebben gezien en/of gesproken. Daarnaast wil de politie graag spreken met mensen die rond die dagen verdachte personen in of rond de woning hebben gezien of beschikken over camerabeelden. Zij worden verzocht contact op te nemen met de gratis tiplijn van de politie via telefoonnummer 0800-6070”.

Comments are closed.