Op zondag 5 mei gaat de nieuwe dienstregeling van AllGo in. Op die dag neemt AllGo ook het nieuwe busstation ‘t Oor in gebruik. Het busstation is verplaatst. Het station ligt nu ter hoogte van de McDonalds en boven de A6 in Almere Haven.

R-Net

Vooral de R-Net bussen krijgen door de ingebruikname van het nieuwe busstation te maken met een gewijzigde dienstregeling. Het gaat om de lijnen 322, 323, 327 en 328. Lijn 327 en 328 rijden nu weer het complete rondje door Almere Haven (De Steiger – Almere Haven – De Steiger).

In een folder is te lezen hoe de nieuwe dienstregeling voor deze lijnen eruit komt te zien.

Verbreding A6

Vanwege de verbreding van de A6 en de komst van de Floriade moest het busstation ‘t Oor worden verplaatst. Het busstation is ook aangepast en verbeterd. Voor reizigers is er nu meer comfort tijdens het wachten. In de toekomst wil de gemeente ook een overkapping plaatsen.

Inrichting

Het busstation is nog niet volledig ingericht. In de komende periode wordt er uitgebreid gewerkt aan de aankleding en reizigersinformatiesystemen.

Comments are closed.