In Ondertussen in Almere lees je het ‘kleine’ nieuws. Ook dit nieuws is niet onbelangrijk, maar verdwijnt weleens tussen de grote berichten. Daarom hieronder de ‘kleine nieuwtjes’ van vandaag. Vandaag gaat het over de volgende onderwerpen:

  • Opening zonnepark voor kinderen;
  • Grote gaten in hondenspeelveld Tussen de Vaarten;
  • 1 mei: Klokhuisdag.

Opening zonnepark

In Almere is kortgeleden het Expositorium geopend. Dat is een mix tussen een expositie en laboratorium speciaal voor kinderen. Jeugdige Almeerders die de wondere wereld van de zonne-energie willen ontdekken, krijgen de mogelijkheid dat te doen. Op woensdag en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur is er namelijk van alles over te leren in het Expositorium van Zonnepark Zuyderzon in Almere Buiten.

Bekijk hieronder de video door op de link te klikken.

https://www.facebook.com/ZonneparkZuyderzon/videos/575457816198234/

“Tot 16.00 kan je binnenlopen… leuke vakantiebezigheid voor de kids 😊 Baltimoreplein 106, Almere Buiten (vlak bij de bieb, tegenover de Action)”, zo staat op Facebook.

Gaten in hondenspeelveld

Ook op Facebook: een opvallend bericht over gaten in het hondenspeelveld in Tussen de Vaarten. Inge schrijft: “Wie is de beheerder van het Hondenspeelveld bij Tussen de Vaarten? Er zitten vreselijke gaten in het veld waardoor honden en mensen al zijn gevallen. En bij de bankjes groeien de brandnetels erdoorheen. Misschien contact opnemen met de gemeente?”.

Klokhuisdag

Op 1 mei 2019 is het Nationale Parken klokhuisdag in Almere. “Nationaal Park Drentsche Aa staat er ook, samen met Dwingelderveld en DrentsFriese Wold met leuke activiteiten en informatie”, zo meldden zij op Twitter. “Vandaag beginnen we met opbouw. We zien jullie morgen in Almere”.

Bron: Twitter.

Comments are closed.