58

Bewoners Literatuurwijk en Eilandenbuurt vervelen zich niet in meivakantie

De kleine bewoners van de Literatuurwijk en Eilandenbuurt in Almere hoeven zich deze meivakantie niet te vervelen. Ook dit jaar worden er weer leuke kinderactiviteiten georganiseerd in Literatuurwijk op 1, 2 en 3 mei. In Eilandenbuurt waren er al een aantal bijzondere activiteiten op 24 april.

Koek en film

Kinderen kunnen tijdens de activiteiten pannenkoeken eten, film kijken en knutselen. Op 24 april werd er geknutseld en gesport in de Eilandenbuurt. In de Literatuurwijk worden er op 1 mei pannenkoeken gegeten. Daarnaast kunnen kinderen kijken naar een film tijdens de filmmiddag. De dag erna, op 2 mei, wordt er gezellig slijm gemaakt. Op 3 mei is er een handlettering workshop.

Over tijden, locaties en eventuele toegangsprijzen is meer informatie te vinden op de website van De Schoor.

Dit vind je misschien ook interessant