Vandaag een bijzondere podcast bij 1Almere. Even geen aandacht voor het nieuws, want het is meivakantie. Toch is de podcast heel actueel! We gaan volop feest vieren met muziek rondom Koningsdag. Het is de dag na Koningsdag, dus ook vandaag kan de vlag nog uit.

Luister hier

Deze keer, Koningen in het programma van Daan Molenaar. De uitzending deze maand van ‘Uit Daans Platenkoffer’ staat in het teken van Koningsdag. Niet alleen valt er deze zondag te luisteren naar liedjes rondom de kroning van Willem Alexander, in 2013, maar over koningen in diverse varianten.

Beluister deze nieuwe aflevering van de podcast op de website van onze collega’s van RB in Bloemendaal. Je komt op de luisterpagina door op de blauwe knop hieronder te klikken.

De nieuwe podcast kun je beluisteren door hierboven op de blauwe knop te klikken.

Podcasts en vodcasts

Op maandag, woensdag en vrijdag kun je kijken naar nieuwe vodcasts van 1Almere Actueel. Dan gaat het over het Voedselloket in Almere. Volgende week zondag is er weer een nieuwe podcast bij 1Almere. Dan wel extra aandacht voor de actuele nieuwsberichten.

Meer actuele nieuwsberichten vind je in ons nieuwsoverzicht op deze website.

Comments are closed.