72

Opnieuw aanhoudingen in overvalszaken KFC Almere

In het onderzoek naar de overvallen op de KFC aan de Torontoweg zijn er twee jongens aangehouden. Dat meldt de politie online. Op woensdag 24 april zijn een 17-jarige jongen en een 16-jarige jongen uit Almere ingerekend. Eerder meldde 1Almere al dat een 17-jarige jongen uit Almere werd aangehouden in Purmerend.

Opsporing

Zowel Opsporing Verzocht als het regionale opsporingsprogramma besteedde aandacht aan de twee overvallen op de KFC in Almere Buiten. ”Dit leverde veel tips op. Door deze tips en de informatie uit het onderzoek konden deze verdachten worden aangehouden”, zo laat de politie weten.

Alle drie de verdachten zitten op dit moment vast. De politie doet nog onderzoek naar de andere verdachten in deze zaak.

Overval

Eind januari kwamen zes overvallers de KFC in Almere Buiten schreeuwend binnen. Ze bedreigden het personeel en gingen weg met een klein geldbedrag. Niet veel later, op woensdag 20 februari, werd de fastfoodketen opnieuw overvallen. Toen waren er drie overvallers actief.

Dit vind je misschien ook interessant