1Almere zoekt sponsors en donateurs

Deel dit artikel

Eind maart was het even spannend voor 1Almere. Het bestuur van  1Almere besloot namelijk om de werkzaamheden van de website en omroep tijdelijk te staken. Het besluit werd genomen nadat de website dagen lang plat lag door een mogelijke digitale aanval. Inmiddels beschikt 1Almere over een gloednieuwe server en websitehoster. Ook is er meer zorg voor de beveiliging van de servers. Op die manier kan 1Almere zonder zorgen de toekomst tegemoet.

Financieel

Toch had maart ook de maand kunnen zijn waarin 1Almere noodgedwongen moest stoppen. Gebleken is dat zonder subsidie en lage advertentie-inkomsten het niet mogelijk is om verder te gaan zoals we dat tot nu toe doen. Daarom werd er door het bestuur gezocht naar een sponsor. En die hebben we gevonden. Zodoende hebben we een doorstart kunnen maken.

Met extra financiële steun kunnen websitefuncties uitgebreid worden zodat storingen in de toekomst niet meer mogelijk zijn.

Meer sponsoren nodig

Eén sponsor is natuurlijk niet voldoende. Daarom is 1Almere op zoek naar meer sponsoren. We zoeken zelfs donateurs. Op onze website wordt er sinds begin deze maand meer aandacht besteed aan het werven van sponsoren. Ook wordt er gewerkt aan een nieuwe marketingstrategie.

Help mee!

Wil je 1Almere ook financieel steunen? Of wil je jouw product of dienst promoten door middel van een artikel of video op onze website? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

> Doneer aan 1Almere
> Promoot je product of dienst op onze website in een artikel
> Word sponsor

Bekijk onze sponsoren en partners op de voorpagina (in de rechter kolom onder het zoekveld).