57

17-jarige jongen aangehouden voor overvallen op KFC

De politie heeft een 17-jarige jongen uit Purmerend aangehouden. De jongen wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de twee overvallen op de KFC in Almere Buiten. Dinsdagavond meldde het televisieprogramma Opsporing Verzocht dat er een verdachte is aangehouden.

30 tips

Eerder kwamen er al 30 tips binnen naar aanleiding van een uitzending van Opsporing Verzocht. Daarbij werden ook namen genoemd van mogelijke daders.

Overval

Eind januari kwamen zes overvallers de KFC in Almere Buiten schreeuwend binnen. Ze bedreigden het personeel en gingen weg met een klein geldbedrag. Niet veel later, op woensdag 20 februari, werd de fastfoodketen opnieuw overvallen. Toen waren er drie overvallers actief.

Overvallen KFC dinsdagavond in Opsporing Verzocht

Dit vind je misschien ook interessant