62

Politiehond bijt arrestant tijdens aanhouding in Almere

De politie heeft na een melding van een conflict bij de Poldermolenweg drie personen aangehouden. Eén van de personen had het even zwaar te verduren toen een politiehond hem beet. De verdachte moest naar het ziekenhuis voor een behandeling.

Wapenstok

“De politie kreeg rond 17.10 uur een melding dat er conflict was tussen een aantal personen op de Poldermolenweg”, zo laat de politie online weten. “Eén van de betrokkenen zou met een vuurwapen hebben gedreigd. Agenten die op de melding af kwamen, hebben een 18-jarige man hiervoor aangehouden. Op het moment dat twee agenten met de verdachte wegreden, ontstond er een opstootje tussen agenten en buurtgenoten. Agenten hebben de wapenstok moeten gebruiken om de situatie onder controle te krijgen”.

Belemmering

Twee mannen zijn aangehouden voor belemmering. Eén van hen is door een diensthond in zijn arm gebeten. Alle drie zijn naar het politiebureau gebracht voor verhoor.

Dit vind je misschien ook interessant