242

Vacatures voor vrijwilligers in Almere

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag een aantal vacatures uit de VMCA Vacaturebank.

Begeleider/Coach

De Schoor/Vrouw & Wijzer is op zoek naar een begeleider of coach voor vrouwen. ” Vrouw & Wijzer begeleidt vrouwen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar (betaald) werk, opleiding of ondernemerschap. We geven trainingen en workshops, begeleiding en plaatsen vrouwen op werkervaringsplaatsen”, zo schrijft de organisatie in een vacature.

Bekijk hier meer >

Huiswerkbuddy voor gezinnen

Zou u graag met gezinnen willen werken? Bent u vaardig in coachen en altijd al gek geweest op schoolwerk? Wijkteam Muziekwijk is op zoek naar een gezinscoach op het gebied van huiswerkbegeleiding.

Bekijk hier meer >

Participatiefabriek

De Participatiefabriek is een werkervaringsproject van De Schoor en werkt samen met de gemeente Almere. De Participatiefabriek ik nog op zoek naar een werkbegeleider. ” Werkbegeleiders begeleiden kwetsbare werkzoekenden (gezellen) in een zelfstandig functionerend sociaal bedrijf. In samenspraak met bewoners zetten zij activiteiten in en om buurtontmoetingscentra op”.

Lees er hier meer over >

Buurtconciërge

Stichting de WisseWasjes is op zoek naar een buurtconciërge. Vindt u het leuk iets voor de buurt te doen in de zin van schoon houden van zwerfvuil? Losse tegels of putten die niet goed werken op te merken? Een klein klusje te doen voor een buurtbewoner?

Lees hier verder >

Betaalde banen

Meer betaalde vacatures vind je onder andere op Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant