Almere City FC wint van Telstar: 2-0

Deel dit artikel

Almere City FC heeft vrijdagavond met 2-0 gewonnen van Telstar. Voor de Almeerders is het de zesde zege op rij.

Weinig moeite

In de eerste helft kwam City FC op voorsprong door een hard schot van James Efmorfidis. In de tweede helft kreeg Telstar meer balbezit en was de ploeg op zoek naar de gelijkmaker. Toch waren de Almeerders te sterk voor Telstar en Youri Loen scoorde een kwartier voor tijd de 2-0.

Vierde plek

Mede door verlies van Jong PSV en FC Den Bosch, staat City FC op de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast blijft City FC aan kop staan in de vierde periode van dit seizoen. Dat betekent dat de kans groter is dat de Almeerders mee mogen doen aan de play-offs in strijd tot promotie naar de Eredivisie.

Paasweekend

Aankomende maandag speelt City FC opnieuw een wedstrijd. De volgende wedstrijd spelen de Almeerders overigens niet in het Yanmar Stadion, City FC speelt namelijk uit tegen FC Dordrecht. De aftrap van de wedstrijd begint om 14.30 uur.