56

7 mei: Ondernemend Café

Almere groeit. In de komende decennia breidt onze stad zich uit tot 300.000 inwoners. Ondernemerschap en werkgelegenheid zorgen voor een vitale stad. Daarom is een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven nu en in de toekomst belangrijk.

In gesprek

“We willen dat Almere een aantrekkelijk is om in te werken en te ondernemen”, aldus de gemeente Almere. “Ondernemers en inwoners, die dagelijks actief zijn in de stad, weten als geen ander waarom het in Almere aantrekkelijk ondernemen is. Daarom willen we met hen in gesprek over de kansen voor een ondernemende stad”.

Op zoek naar antwoorden

De gemeente is op zoek naar antwoorden. Welk effect hebben toekomstige ontwikkelingen als digitalisering en energietransitie op werk en ondernemen? Op welke manier kunnen we de dienstverlening aan ondernemers verbeteren? Wat maakt onze stad aantrekkelijk voor ondernemers? Hoe kan ondernemerschap voor de samenleving van nog meer betekenis zijn? Daarover organiseert Almere het Ondernemend Café in Places to Work. Ondernemende Almeerders kijken naar het heden en werpen een blik in de toekomst. En ze gaan met elkaar en u in gesprek.

Programma

In het programma onder anderen Kay Lagerweij (Places to work), Maaike Veeningen (wethouder Economische Ontwikkeling), Jan Melle Liscaljet (cultuurmakelaar), Willeke Waller (Rabobank Almere). Moderator is Johan Bouwmeester (ondernemer, auteur, partner OnTheGood)

Waar en wanneer?

Het ondernemend café is er op dinsdag 7 mei 2019 van 18.30 tot 20.00 uur.
Locatie: Places to Work, Wisselweg 33, Almere.

Praat mee en meld je aan op de website van de gemeente Almere.

Dit vind je misschien ook interessant