Overgooi in top 3 snelstgroeiende miljoenenwijken

Deel dit artikel

De Almeerse wijk Overgooi is één van de snelst opkomende miljoenenbuurten van Nederland. De Almeerse wijk staat landelijk in de top 3 van snelstgroeiende miljoenenwijken waar woningen meer dan één miljoen euro waard zijn. Dat blijkt uit cijfers van databureau Calcasa.

Miljoenenwoningen

Volgens het onderzoek is het aantal miljoenenwoningen in de afgelopen vier jaar met 50% gestegen. Onder andere Jörgen Raymann en Tineke Schouten wonen in de Almeerse wijk. Ook oud-burgemeester Annemarie Jorritsma is woonachtig in Overgooi.

Minervabuurt

Overgooi is de op 2 na snelst opkomende miljoenenbuurten van Nederland. Bos van Bredius-Noord Gooise Meren staat op nummer twee, bovenaan de lijst staat de Amsterdamse Minervabuurt.

Lees er meer over bij de NOS: De nieuwe miljoenenwoningen staan in Almere