62

Tulpenroute zoekt aansluiting op Floriade

Afgelopen zaterdag is de Tulpenroute in Flevoland begonnen. Tot en met 5 mei kan iedereen routes volgen via een bloemenzee aan tulpen. Hoewel er geen Tulpenroute is in Almere, wil de organisatie meer met Almere doen.

Over Flevoland Gesproken

Deze week interviewde presentator Jeroen van der Laan in Over Flevoland Gesproken de voorzitter van de Floriade, Herman Vermeer.

Vermeer vertelde in het interview dat hij recent contact heeft gelegd met de organisatie van de Floriade. Vermeer wil bezoekers van de wereldtuinbouwtentoonstelling naar het Flevolandse platteland lokken, om ze te laten zien hoe het er in werkelijkheid aan toe gaat. Het gaat volgens Vermeer immers niet alleen om tulpen.

Tulpenroute 2019

Dit jaar is de Tulpenroute onder andere te vinden in Dronten, Zeewolde, Swifterbant en in Lelystad.

Lees ook

Foto

Herman Vermeer in Over Flevoland Gesproken. Bron Screenshot uitzending Omroep Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant