53

17 april 2019: Seniorendag in de Filmwijk

Op woensdag 17 april 2019 wordt er een Seniorendag gehouden in de Filmwijk. Senioren kunnen dan gratis genieten van muziek, workshops, een gezamenlijke lunch, sport en spel, de bingo en een informatiemarkt. De Seniorendag vindt die dag plaats tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vierde editie

Het is de vierde editie van de Seniorendag. Ook deze keer wordt de dag georganiseerd door Platform Filmwijk in samenwerking met het Wijkteam Filmwijk.

Tijdens deze vierde editie is er onder andere een muzikaal optreden met Caroline. Ook is er Samen Zingen met Jos. Er is een workshop TaiJi met Rein en een workshop tekenen met Hein.

Waar en wanneer?

“Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom in het Filmwijkcentrum. Inloop is vanaf 9.30 uur”, zo staat in de uitnodiging. Het Filmwijkcentrum is te vinden aan het Walt Disneyplantsoen (tegenover de Vomar). De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Vomar Voordeelmarkt.

Dit vind je misschien ook interessant