255

Vacatures: Ouderen, jongeren en dieren

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag een aantal vacatures uit de VMCA Vacaturebank.

Ouderen in beweging

Voor een activiteit op de dinsdagmiddag van 13.30 t/m 16.00 uur is Polderburen van Zorggroep Almere op zoek naar iemand die wil assisteren in het “bewegen met ouderen”.

“Het gaat om een soort zitgymnastiek, spel. etc. Je voert deze activiteit samen met iemand van de activiteitenbegeleiding uit”, zo staat in de vacature. Lees hier meer >

Dierenambulance

De Dierenambulance is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. “Als dierenhulpverlener van de ambulance rijd jij samen met de chauffeur naar de melding toe. Hier kun je te maken krijgen met verschillende situaties waarbij jullie hulp moeten verlenen. Het is belangrijk dat je hulpvaardig, stressbestendig en daadkrachtig te werk kunt gaan”, aldus de Dierenambulance. Lees hier meer >

Taalvrijwilligster

In april start De Schoor met een inloopactiviteit voor Arabisch sprekende (Syrische) vrouwen uit Almere Haven. We willen daarmee aansluiten aan de behoefte van de doelgroep. Een aantal dames geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning bij het maken van het huiswerk voor de inburgeringscursus. Wie wil de dames helpen?

Lees meer bij De Schoor in de Vacaturebank van de VMCA >

Almere City Run 2019

Op zondag 16 juni 2019 wordt de 10e editie van de Almere City Run georganiseerd. Deze jubileumeditie wordt gekenmerkt door een nieuwe aanpak met als hoofdafstand 10 Engelse Mijl. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij het hardloopevenement.

Lees hier meer >

Betaald werk

Wil je liever een betaalde baan? Neem eens een kijkje op Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant