55

Politie zoekt verdachten openlijke geweldpleging Keerkringplein

Op klaarlichte dag raakte op maandag 21 januari 2019 een jongen gewond bij openlijke geweldpleging op het Keerkringplein in Almere Buiten. Een groepje jongens sloeg en schopte het slachtoffer om onbekende reden. Dat meldt de politie online. Op de website van de politie zijn ook bewakingsbeelden te bekijken.

Mishandeling

“Het gebeurt op maandag 21 januari 2019 rond lunchtijd. Drie jongens wandelen in hun pauze in de richting van het treinstation. Eén van hen loopt wat achteraan. Vlakbij een bushalte op het Keerkringplein wordt hij plotseling aangevallen door een groepje onbekende jongens. Die slaan en schoppen het slachtoffer. Het slachtoffer raakt daardoor flink gewond”, zo laat de politie weten.

Verdachten

“De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd”, aldus de politie.

De politie roept Almeerders op contact op te nemen als zij een tip hebben. “Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op de website om uw tip bij de politie te melden”.

Dit vind je misschien ook interessant