61

Forever Young Festival mogelijk niet meer gratis

Het is mogelijk dat het Forever Young Festival op 21 augustus niet meer gratis is. Mocht er bij het festival niet genoeg donateurs zijn, is de organisatie genoodzaakt om een toegangsprijs te vragen voor het festival. Dat meldt de organisatie via haar website.

Sponsoren

Het Forever Young Festival is een festival dat al sinds de eerste editie volledig afhankelijk is van sponsoren en donateurs. Om het festival te kunnen organiseren voor 10.000 bezoekers is er ieder jaar ongeveer 400.000 euro nodig. “Elk jaar neemt het aantal sponsoren en donateurs gelukkig toe maar nog niet genoeg om de begroting helemaal af te dekken”, aldus de organisatie.

Toegangsbewijs

Als je lid bent van de Forever Young Club ben je vrijwel zeker van een toegangsbewijs. Voor 25 euro mag je niet alleen naar het festival, maar ook naar disco-party’s voor senioren.

Mocht de organisatie alsnog niet genoeg sponsoren weten te vinden dan gaat de organisatie een toegangsprijs vragen. De organisatie houdt daarnaast 3000 kaartjes gratis beschikbaar voor ouderen
die via zorg- en welzijnsorganisaties kaartjes krijgen aangeboden.

Forever Young Festival

Forever Young Festival is een festival voor senioren. Dit jaar zijn onder andere Willeke Alberti, Henny Huisman en Marijke Helwegen aanwezig.

Omroep Max heeft aangekondigd een live-uitzending vanaf het festivalterrein te verzorgen. Vorig jaar werd de live-uitzending uitgezonden door Radio-dj Tineke de Nooij op NPO Radio 5. Omroep Max neemt zelf ook artiesten mee.

Dit vind je misschien ook interessant