Caleidoscoop en Columbusschool genomineerd voor ‘Sportiefste school van Nederland 2019’

Basisschool Caleidoscoop uit de Filmwijk en de Columbusschool uit Almere Poort zijn genomineerd voor ‘Sportiefste school van Nederland 2019’.

Woorden verstoppen

Beide scholen schenken veel aandacht aan sport. De Caleidoschoop laat leerlingen bijvoorbeeld, naast de gymlessen, bewegen tijdens de lessen. Zo worden er bijvoorbeeld kaartjes met woorden verstopt op het schoolplein. De kinderen moeten deze zoeken. Zo leren de kinderen op een sportieve wijze de woorden.

Finale

Morgen vindt de finale plaats in Den Haag. Daar mogen leerlingen van alle genomineerde scholen door middel van een dans laten zien waarom de scholen moeten winnen. De KVLO (Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding),  NOC*NSF, en Special Heroes organiseren voor de zevende keer deze verkiezing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *