Almere Jungle gaat samenwerken met Witchworld. Afgelopen oktober werd bekend dat themapark WitchWorld er niet komt. Nu lijkt het erop dat er toch een vervolg is. WitchWorld gaat onder de naam van ‘Creations LAB’ kennis overbrengen aan Almere Jungle.

Samenwerking

Vanaf januari is Ton Theunis, de eigenaar van Witchworld, al bezig om samen te werken met Almere Jungle. Een aantal van de dagbesteders en medewerkers hebben inmiddels hun plek gevonden bij Almere Jungle. Zij gaan nu projecten bedenken voor de Almeerse dierentuin. Het is ook de bedoeling dat zij de projecten gaan uitvoeren. “Overigens staat de deur van Almere Jungle én ons lab natuurlijk vanaf nu ook open voor met name mensen in het autistisch spectrum die een hoogwaardige dagbesteding zoeken”, zegt Robert Loose (directeur Almere Jungle).

Gluren

“Vanaf 10 april aanstaande kan iedereen letterlijk komen gluren naar de wonderlijke creaties die vanaf dan voor dierenpark Almere Jungle bedacht en gemaakt”, zo meldt Almere Jungle.

Comments are closed.