76

Wethouder Ypma reikt cheques Floriade Parade uit

Wethouder Loes Ypma heeft vandaag meerdere cheques uitgereikt in het kader van de Floriade Parade. De jury heeft uit meerdere initiatieven een vijftal ideeën van Almeerders gekozen die in aanmerking komen voor een financieel steuntje in de rug.

Uitreiking

De uitreiking vond vandaag, maandag 8 april 2019, plaats van 16.30 uur tot en met 17.30 uur in de kamer van wethouder Ypma op het stadhuis in Almere. Ypma lanceerde de Floriade Parade enkele maanden geleden met als doel om groene initiatieven financieel te ondersteunen tot een maximum van duizend euro per uitvoerbaar idee.

Jury

Een jury kiest elke maand minimaal vier ideeën. De jury bestaat uit Tineke van den Berg (Stadsboerderij), Reiner Swaen (Energieambassadeurs), Tanya Egberts (5000stappen.nl), Freek Rebel (Staatsbosbeheer) en wethouder Ypma. Inmiddels zijn de eerste zes cheques uitgereikt.

Dit vind je misschien ook interessant