62

Gemeente onderzoekt parkeren in Almere Buiten

De gemeente Almere wilt de parkeermogelijkheden in winkelcentrum BuitenMere en woonboulevard DoeMere onderzoeken. Dat meldt de gemeente via haar website.

Enquête

Door middel van een enquête wil de gemeente de waardering van het parkeren in Almere Buiten peilen. Er zijn vijf parkeergarages en daarnaast zijn er diverse pleinen en straten waar bezoekers van winkelcentrum Buitenmere en Woonboulevard Doemere de auto kunnen parkeren. De gemeente wilt graag weten wat de gebruikers van het parkeren vinden.

Schoon en goed verlicht

Volgens de gemeente is het belangrijk dat er makkelijk parkeerplaatsen te vinden zijn in de omgeving van het centrum. Daarnaast wilt de gemeente Almere dat het schoon en goed verlicht is en dat de parkeerautomaten goed werken.

Dit vind je misschien ook interessant