58

“Zorg van Nu informatieteam komt langs in Flevoziekenhuis”

Op donderdag 18 april 2019 bezoekt het Zorg van Nu Informatieteam het Flevoziekenhuis in Almere. Het team is er de hele dag tussen 09.00 en 17.00 uur. Het Zorg van Nu Informatieteam geeft voorlichting over slimme zorgoplossingen. “Er zijn tal van toepassingen en innovaties voor onder andere ouderen, patiënten, mantelzorgers, zorgprofessionals of mensen die gezonder en bewuster willen leven. Kom langs en ervaar het zelf”, zo laat het ziekenhuis weten.

Bezoek

Het team bezoekt zorg- en onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, zorgbeurzen en dergelijke zorg gerelateerde locaties. Door de grote verscheidenheid aan locaties door het hele land, maakt het team een grote impact en wordt e-health onderdeel van de zorg van vandaag de dag. 
Daarnaast is www.zorgvannu.nl ingericht met een grote selectie aan zorginnovaties. 

Dit vind je misschien ook interessant