Poll: ‘Het standbeeld van Michael Jackson moet verplaatst worden naar Almere’

Deel dit artikel

Tien meter hoog is het standbeeld van Michael Jackson in Best (Brabant). Alleen, nu staat het beeld er niet meer. De eigenaar, McDonalds, heeft het beeld weggehaald na discussie over de King of Pop.

Ophef

Over de artiest ontstond veel ophef door de documentaire ‘Leaving Neverland’. In de documentaire beschuldigen twee mannen Michael Jackson van misbruik. De mannen zouden als kind door de popster zijn misbruikt.

“Wij vinden het belangrijk dat alle gasten zich prettig voelen. Het beeld kan door de discussie, die best emotioneel en beladen is, ook een onplezierig gevoel oproepen bij onze gasten”, zegt een woordvoerder tegen NU.nl.

Naar Almere?

Fans van Michael Jackson zien graag dat het beeld naar een andere locatie verplaatst wordt. Eén van de genoemde locaties is het Michael Jacksonplein in Almere Muziekwijk. Wat vind jij? Laat hieronder je reactie achter en stem op de poll.

Het standbeeld van Michael Jackson moet verplaatst worden naar Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *