56

Wethouder Maaike Veeningen in jury NEPROM-prijs

Foto

Foto: UIT ARCHIEF en aangeleverd: Wethouder Maaike Veeningen met deelnemers Eigenbaas Avondschool

Wethouder Maaike Veeningen zit namens ZuiderDUIN Almere in de jury voor de NEPROM-prijs. Ook Heleen Aarts (CEO Amvest) zit in de jury van de prijs voor locatieontwikkeling. Beiden wonnen zelf de prijs in 2017. Dit jaar zijn er vijf genomineerden in onder andere Alphen aan de Rijn, Rotterdam en Utrecht.

Projecten

De NEPROM-prijs heeft vijf projecten genomineerd die op 16 mei 2019 tot winnaar uitgeroepen kunnen worden tijdens de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch. De prijs wordt uitgereikt aan een gemeente en één of meer marktpartijen. Samen dragen zij zorg voor de projecten.

Hieronder een overzicht van de diverse projecten die genomineerd zijn voor de NEPROM-locatieontwikkelingsprijs.

Dit vind je misschien ook interessant